podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

сряда, 2 март 2011 г.

"Номер 1" Премиера

На 9 Март в столичното кино "Люмиер" ще се състои премиерата на новият български филм "Номер 1" на режисьора Атанас Христосков. Във филма се разказва за житейските търсения на няколко момчета от крайните квартали на София. Силно застъпени са Хип Хоп елементи - зад част от саундтрака седят A.Т.И.Л.А, SBM & РИМАК, последният от които играе поддържаща роля в продукцията, а A.Т.И.Л.А прави епизодично появяване като себе си. Графитите са дело на Nasimo. Филма е крачка за българския Хип Хоп и доказателство за прекосяването на нови граници в изкуството за всички, които са част от културата.

9 коментара:

  1. Е само в "Люмиер" ли ще го дават? Ако има още някакво инфо споделете... Надявам се на 9-ти и аз да съм там, ако ли не пък по-нататъка, но ще го гледам на всяка цена

    ОтговорИзтриване
  2. Засега премиерата е в "Люмиер", ще пуснем инфо за предстоящете прожекций . Мир :)

    ОтговорИзтриване
  3. колко часа обаче ?

    ОтговорИзтриване
  4. Е благодаря, а за часа, ако не се лъжа беше от 20:15, но не съм сигурен...

    ОтговорИзтриване
  5. Ехааа, а има ли начин да се докосна до филма и сега?

    ОтговорИзтриване
  6. Ситурно ще е як. Лично аз отдавна исках подобен филм, но наш и за нашата кочина България. Дано го намеря по тракерите. Някой, ако знае да казва.

    ОтговорИзтриване
  7. emi huu sa.. az kude da go gledam toq flm?!?!? Dadoha go vednuj i sa ne moje 4ovek da otide i da go gleda! Ebasi tupoto.

    ОтговорИзтриване