podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

сряда, 28 януари 2015 г.

SBM & Secta в Djambore.com On Air по „Реакция“ – 29.01 от 19:00 ч. !


Нашия човек SBM на гости в Djambore.com On Air по радио „Реакция“ заедно със батъл шампиона Secta. Не пропускайте, очаква се наистина интересно издание.

"В Джамборето този четвъртък на гости ще ни бъде SBM от легендарното Shano Crew, с който ще си говори за предстоящия му втори солов албум. Естествено, ще чуем ексклузивно и някой от траковете, плюс други класики, както и ще разберем „какво ново“ около Pro Style и Шано лейбъла. Дали ще обсъждаме нивото и посоката на хип-хоп-а в страната още не знаем, но не е невъзможно, както всичко в Djambore.com On Air, по принцип.


Във втората част ще се фокусираме върху младата надежда на Бе Ге рапа – Secta, който бе и победителят от последните фрийстайл батъли, организирани от Mad Weekendz миналия четвъртък (на които ние също присъствахме, но, естествено, не успяхме да спечелим – б.а.). Мислим без много-много претаквания да запукаме последния с бийтовете, подготвени ни любезно от SBM, с което да ви предложим нечувано/невиждано досега в радио ефира шоу (и от двамата)".

Източник: http://www.reakcia.net/2015/01/28/sbm-i-secta-v-djambore-com-on-air-po-reaktsiya-29-01-ot-19-00/



Вижте още :

SBM & RIMAK |MAKEROOM| Поръчка - Album Mix

SBM & RIMAK - "Малко останахме" ( Official Video 2014)

SHANO CREW - Доблест (Single)



Няма коментари:

Публикуване на коментар