podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

вторник, 24 април 2012 г.

PODLEZA Party Vol.1 : hosted by ATILA & AKASHA ( Where ya Culture At? )


Време е за първото парти на ПОДЛЕЗА за тази година. Както сте запознати сайта има за цел да подкрепя и развива културата не само като медия във интернет, а като идея която да намери място извън пасивността на виртуалният свят.
Културата има нужда от повече подкрепа и израз на живо, когато и магията й се усеща най-истински. За събитието ще обединим три от основните елементи на Хип Хопа, а именно DJ-ing, MC-ing и Breaking.

Водещи на събитието ще бъдат ATILA & AKASHA, които ще се погрижат да задържат вниманието ви през цялото време и в никакъв случай няма да ви позволят да скучаете!

----> DJ-я който ще Ви подгрява през цялото време ще бъде AKASHA внасяща Srictly Hip Hop атмосферата, която взе да липсва.

Гост МС-тата ще представят елемента в най-чистата му форма. Различни в стила си всеки един от тях е доказал уменията си зад микрофона многократно.
Обещаваме ви да чуете най-доброто от ATILA, SHANO CREW, PRIM и 100 килограмовият стил от Пловдив - MAKINA.

МС's :

ATILA
SBM
RIMAK
PRIM
MAKINA

----> Разбира се още от самото начало ПОДЛЕЗА е свободна зона, така че всяко МС което иска да се присъедини в атмосферата на събитието е добре дошло на Open Mic арената, където да забие всичко "on" и "over the top"

Вечерта е тъкмо в пика си когато със заряда си ще нахлуят гост B-Boy-ите, които също не са случайни имена, а именно :

B-Boy's :

DROGATA (Art From The Heart )
LALR! ( No name crew )
MAKO ( Electric force crew )
SPA ( Monstribe )

Това е само основният хедлайн на събитието, което означава че ИМА ОЩЕ :)

----> И да ... всеки B-Boy и всяка B-Girl да се чувстват свободни да се включат в Open Cypher-a загрят с много ритъм и настроение!

Мястото е : Funky Kitchen
Датата е : 28 Април ( Събота )
Вход: 5 кинта

http://www.facebook.com/events/380243002006985

1 коментар:

  1. всичко е супер,само че при такава дълга текстова част ви трябва редактор - запетаи, пълни членове, повторения :/ когато поднасяш информация и искаш да докосне хората по правилния начин, поне спазвай езиковите правила, все пак и интернет вече е медия.

    ОтговорИзтриване