podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

петък, 16 август 2013 г.

Графити акция : "Гордостта на Вековете"





Графити гилдията отново избухна, този път с образите на великите българи в хронологичен ред от създаването (дори и малко преди това) на българската държава насам. Графити артистите, които застават зад инициативата за пореден път доказват, че Хип Хоп културата означава да носиш знанието със себе си и да го предаваш на останалите. Живеем във време, в което определено трябва да се върнем назад и да си спомним кои сме и от къде тръгваме. Да си спомним за истинският характер на българите преди нас, а именно честта и героизмът на първо място!

Портретите на големите българи красят Аспаруховия мост във Варна. Идеята за изобразяването на бележити личности от българската история на тази стена е на сдружение "Възрожденци - Варна" и е доразработена от "ДЕМО" с цялостна концепция за представяне на историческата хронология от създаването на България до наши дни.

Последният портрет остава неизрисуван. Под него стои въпросът "Кой ще бъде следващият?" в очакване на съвременна личност, която достойно да застане на стената на националната гордост.


Уважение за всеки, които е застанал зад тази идея! Взимайте пример и упражнявайте позицията си чрез това, което правите и начина по който живеете. \\//






Няма коментари:

Публикуване на коментар