podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

понеделник, 9 декември 2013 г.

OSMC Presents: SANTA RAPS @ Club 8 Ball | 20.12


OSMC CREW са подготвили заряд от коледно рап настроение за всички, на които им липсва и всички които знаят за какво иде реч.

Наближава Коледа, прозорците се заскрежават, снeгът вали на парцали, а на теб ти се избухва на пълни обороти. Значи четеш правилното нещо!

На 20 Декеmврu SANTA RAPZ ще дойде от ледения Бронкс за да взриви колоните в клуб „8BALL”. https://www.facebook.com/events/668769643175663/?fref=ts

Зад микрофоните ще застанат работниците от неговата фабрика за МС-та: CMA, BZD, PRIM, MAZATA, BOGI, ANEKDOТ, IMP и нещо което едва ли си чувал на скоро, хип-хоп изсвирен наживо от група „R.T.F”.

OPEN MIC BATTLE под зоркия поглед на PRIM, а наградите за него са любезно предоставени от CAPTAIN MORGAN, TRIP HOUSE, 4:20 SHOP и OGS.

Шейната с пулта и грамофоните ще бъде дърпана от неговите верни DJ-и: BRIGX, MAYO и BUSHMAN, а след 02:00 часа SOUNTEROR, JUNKY JESUS и TECH FREAK, които ще накарат дори и крушките във твоя дом да примигват.

Хост на събитието ще бъде GODZILLAS, който ще те връхлети със своя непринуден хумoр и множество изненади, за които дори не си и подозирал, че могат да съществуват.



20 Декември,
21:00 часа,
Клуб “8BALL” (ул. „Цар Самуил“ 50)
Вход: 6лв.
18+ (нотариално заверени декларации и придружител за тези под 18)

Няма коментари:

Публикуване на коментар