podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

петък, 27 декември 2013 г.

Black Milk - "No Poison No Paradise" (L.P.)

*За да слушате албума отидете върху изображението

Black Milk изкача с нов албум, "No Poison No Paradise" излиза през Fat Beats Records в колаборация с неговият лейбъл Computer Ugly. Изминаха около три години от издаването на последния му албум, Album Of The Year. В новата тава взимат участие носителите на Грами Dwele и Robert Glasper, които са съпродуценти на албума заедно със самият Black Milk както и участието групата Will Sessions.

"No Poison No Paradise" проследява сънищата и целите на полу-автобиографичният характер Sonny Jr. израснал по улиците на работническата класа в Детройт между 80-те и 90-те години. В едно свое интервю Black Milk разказва, че това не е била първоначалната концепция на албума, но след като вече записал 4-5 парчета осъзнал че лирически те са свързани в една точка и той изгражда албума и характера въз основата на историята разказана до момента. Основното състояние на Sonny Jr. е да сънува себе си в различни моменти от живота си като дете докато е в живота си на възрастен.

Black Milk издава дебютния си албум "Sound Of The City" на 23 години през 2005 година. Седем години по-късно той е с четири албума, а "No Poison No Paradise" показва неговото израстване и зрялост като човек и като артист. За разлика от много други Black Milk не е от изпълнителите, които пускат самостоятелни парчета между проектите, неговата работа се концентрира албум за албум. Работната етика на Black Milk и внимание към детайла опровергава днешният жесток апетит към вниманието на медиите. Едно е сигурно когато изпълнители като него завършат и споделят вече готовият проект фенове и критици си взимат бележка.



Няма коментари:

Публикуване на коментар