podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

неделя, 8 януари 2012 г.

Анкета на Подлеза : "Най-добър БГ Рап албум за 2011"

Тази вечер слагаме край на седмицата за гласуване. Доста хора споделиха подкрепата и гласа си, със сигурност има и доста които не са се включили в анкетата по една или друга причина. Резултатът от 400-те гласа е ясен най-обичаните албуми и оспорващи първото място са "Само Нюанси" от Атила защитаващ западната арена и "Човекът, който се смее" от Явката и Madmatic, които доста стабилно представят източната част! Анкетата в никакъв случай е нямала за цел да прави разделение на сцената и така нататък в този дух, опитахме се да включим разнообразни като стил тави и изпълнители заслужили мястото си на сцената и възможност всеки да гласува за рапа, който най-естествено е докоснал сърцето му. Надяваме се тази година да има още по-стабилни тави и още повече стимул не само за МСтата, а във всеки представител на останалите елементи на културата.
Ето и резултатът от анкетата:

На първо и доста оспорвано място застава Атила със "Само Нюанси" (117), следван от Явката DLG & Madmatic с "Човекът, който се смее" (107)
K2 & Pez - "Изкован Респект" (54)
Лого5 - "Петилетка" (47)
Бате Сашо - "През дупката на Червея" (26)
Денис а.к.а Denyo - "Не е за всеки" (25)
Alek One - "Whole My Life" (24)
Делян Темпо - "Напълно всеки Ден" (13)
SBM - "Bad Stories From Da Hood" (12)
Stick Insect - "Mega Drive" (1)

Анкета остава отворена с времето сигурно ще се включат повече хора, със сигурност някой от тези албуми ще се въртят и преоткриват и през тази година. Цифрите не са чак толкова важни, ценното се доказва с времето и то е единствената важна единица за изкуството!

Няма коментари:

Публикуване на коментар