podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

петък, 27 януари 2012 г.

Chief Kamachi –" City Blocks"



RHYTHM AND POETRY! Chief Kamachi отново на позиция с поредния силен трак!
Трака е част от предстоящия му албум “Rise and Rhyme Vol. 1″. Албумът със сигурност ще бъде сред най-яките и тежки пости за годината. За онези, за които е черно петно кой е Chief Kamachi и какво е оставил след себе си до момента, ще припомним че става по-широко известен на сцената в края на 90-те и най-вече като част и основател на Army of the Pharaoh’s. През 2004-та излиза дебютния му албум “Cult Status”, който става известен с трака “The Best” заедно с Guru, една поста която си остава след любимите бенгъри за това време по разбиранията на Подлеза :)
През 2005та излиза и поредният майсторски удар “Black Candles” следван от “Concrete Gospel”.
Малко по-късно през 2008ма Chief Kamachi прави завръщане след 2 годишно мълчание с “Beautiful Minds" - колабо албум заедно с още един майстор на лирическото оръжие Killah Priest.
Последните две години Kamachi закова много здраво с “The Clock of Destiny” и участието си в много свободни проекти. С излизането на “Rise and Rhyme Vol. 1″ ( всеки ще може да си закупи албума официално на 30ти Януари) следва и Европейското турне на Chief Kamachi и поредният конецерт, на който ние няма да се насладим благодарение на факта, че сцената ни не е улегнала за изпълнители като него, така че всеки имащ внимание да се оглежда за концерт "наоколо" и поздрав на всички с тоя як трак!

Няма коментари:

Публикуване на коментар