podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

петък, 8 юни 2012 г.

Sadat X - "I Know This Game" + "We In New York"

Sadat X отново забива право в целта с "I Know This Game". Трака е от предстоящия му албум "New York", който излиза това лято. Парчето е продуцирано от Real McKoy, а зад скречовете застава DJ Grouch. Въпреки носталгията по миналото и недоволствата на някой хора, в последно време имам чувството, че доста стабилно се заформя нещо като ВТОРА ЗЛАТНА ЕРА.
Цялото това издигане на Хип Хопа в последно време се дължи именно на МС-та и DJ от школата на Dot X. През последните няколко години тези хора обявиха война на корпоративно зависимите артисти и вдигнаха на крака и много сред новите имена на арената. Резултатът е ясен - няма ден, в който да не излезе яка поста, която да взриви главите на ценителите. Поправете ме ако греша!
С голямо удоволствие представям поредното доказателство за това, че има хора които са наясно къде се намират и за какво. И по-добре повярвайте, ако не на мен на Sadat X със сигурност.





"I Know This Game" всъщност е втори сингъл от "New York", първият трак който представи албума беше "We In New York".
Парче, което определено представя звука на тази епоха. Със всяко следващо парче аз лично започвам все повече да се вълнувам, за това че мога винаги да открия някоя нова и уникална интерпретация от миналото, която определено дава това от което се нуждаеше сцената много дълго време. Определено нямам в предвид предстоящото L.P. , а всичко което с удоволствие представихме в последно време. Stay Tuned защото голямата вълна се задава \\//


Няма коментари:

Публикуване на коментар