podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

вторник, 4 септември 2012 г.

Maylay Sparks - "Shotgun Wedding" (Album)

За тези, които за пръв път срещат името Maylay Sparks е важно да се отбележи, че МС-то е сред отличаващите се представители на тежкият стил във Филаделфия. Разбира се не е за подценяване факта, че от Филаделфия попринцип тръгват безспорни носители на умение като почнем от DJ Jazzy Jeff, Steady B, The Roots, Dice Raw, Bahamadia до Beanie Sigel. Местната арена винаги е била представяна достойно в лицето на силни МС-та, а що се отнася до по-тежкият рап Maylay Sparks определено се нарежда сред представителите му.
Maylay Sparks започва пътя си заедно с Baby Blak, с който сформират Ill Advised. Групата не успява да добие световна популярност, но печели уважението на местната сцена и средите. През годините Maylay работи с много МС-та, едни от които The Roots, Last Emperor, Canibus, Masta Ace и др. През 2004 излиза албумът "Graymatter", последван от "The Ill Collabo" през 2005 и "Flaskworthy" през 2010. Албумите определено печелят уважението на почитателите на тежкият стил.

Сега имаме удоволствието да Ви преставим новият албум на Maylay Sparks - "Shotgun Wedding". В постата взима участие DJ Raw Land, който трябва да свикнете да разпознавате на българската арена като един от малкото хора, които продължават да представят неподправеният класически рап.

Трака "Say Word", в който можете да чуете участието на Raw Land заедно с Dave Ghetto и Десислава Андонова ( Phuture Shock ) ще пуснем много скоро, така че запазете внимание!

Целият албум на Maylay Sparks можете да откриете в itunеs - http://itunes.apple.com/us/album/shotgun-wedding/id551832868

Няма коментари:

Публикуване на коментар