podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

понеделник, 23 февруари 2015 г.

MF Grimm - “United” ft. Large Professor (SP Remix)

С огромно удоволствие и чест представям MF Grimm, не само когато пиша за него, а най-вече когато мога да споделя музиката и заряда на това голямо МС на живо. Артисти като MF Grimm заслужават внимание - МС въоражено с умение, богат опит и една от най-силните истории в Хип Хоп-а, той има какво да Ви разкаже.

Има много история в сътрудничеството между MF Grimm & Large Pro, всъщност MF Grimm е трябвало да вземе участие в "Live at the BBQ"парчето, което дава старт на кариерата на Nas и Akinyele, но автомобилна катастрофа и нападение по пътя възпрепятстват MF Grimm да вземе участие в трака. В унисон с музикалната кариера на MF Grimm, на която нищо не успява да попречи, парчето "United" в колаборация с Large Pro прокарва своят път през годините. Първоначално трака излиза в албума American Hunger - първият троен албум в Хип Хопа, а по-късно през 2012 година продуцента на "United" DJ Crucial ремиксира и включва ремиксираната версия в неговата компилация Retro/Active, която излиза на винил. Три години по-късно EP-то се комбинира с парчетата от 2014 - Retro/Active Vol. 2 като нов и неиздаван материал за периода 1997-2014 за Retro/Active Double Cassette, който излиза официално днес в лимитирана серия от 200 копия.

Обърнете внимание също и на последният албум от трилогията на MF Grimm & Drasar Monumental - "Good Morning Vietnam" - The Phoenix Program. Заслужава вниманието Ви!






Няма коментари:

Публикуване на коментар