podleza

ROCK ON JAMZ! Rock Rock On ! www.facebook.com/rockonjamz www.instagram.com/rock.on.jamz www.twitter.com/ROCKONJAMZ

неделя, 22 февруари 2015 г.

STARTERAs - Ад-Спам-Шум ( Official Video )

Мина много време от "Знания, Мъдрост и Разбиране" и също толкова класическият солов албум на STARTERAs "Salute (Ухо за Ухо - Звук за Звук)", последвани от албума на Камуфлажния Отряд "Uni-4-m" през 2007 година и "От Театъра до Цикъла" през 2012 година и да излезе нещо ново продължаващо тази линия е не само необходимо на сцената, а и изключително зареждащо. За мен STARTERAs винаги е бил първото МС на българската сцена, което със своят заряд и запалено сърце нахлува моментално в съзнанието ти, атакуващ вниманието ти към неща, които обществото разпознава като проблеми, но по инерция премълчава - нещо толкова типично за българина.
"Ад-Спам-Шум" заковава точно там, в ахилесовата пета на обществото превърнало се в консуматор на лъжи и комерсиализация, нагаждащо се по стандартите, които се налагат за модерен начин на живот. Днес да си модерен, не е просто нещо яко, днес да си модерен е начин на живот, в който се отричат ценностите, в който значението на думи като "Знания", "Мъдрост" и "Разбиране" не е от значение, а използването и прилагането им нещо изтъркано и ненужно. Силно се надявам парчето да намигва за нещо по-голямо задаващо се скоро.
Това е музиката, която запалва моето сърце сигурна съм, че и вашето - подкрепяйте я! Снощи гледахме клипа в малката зала на Mixtape 5, слушахме X Team на живо, както и много РАП цяла вечер - уважение за всички, които бяха там и на хората, организирали събитието - Hip Hop Souls.
Уважение за STARTERAs за това, че не спира да запалва както на микрофона, така и на грамофоните и благодаря от името на всички за този трак!



https://www.facebook.com/STARTERAs
http://starteras.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар